Lune – va┼ía osebna zakladnica lepote

Zgodba salona Lune se pri─Źenja v letu 2011, ko je ustanoviteljica salona, Hana Knez, spoznala, da njena strast do urejanja nohtov presega le delovanje v prostem ─Źasu. Tako se je leta 2012 dokon─Źno odlo─Źila, da se temu popolnoma posveti in svoje dosedanje znanje in izku┼ínje razvije v posel svojega ┼żivljenja.

Vse za nego in lepoto

Kljub nazivu magistrica mened┼żmenta je Hana vse svoje sile usmerila v izobra┼żevanje in izpopolnjevanje tehnik za urejanje nohtov. Do leta 2016 se je koli─Źina zadovoljnih strank iz leta v leto pove─Źevala in ─Źas je bil, da svoje znanje raz┼íiri na podro─Źje permamentnega podalj┼íevanja trepalnic. ┼Żelja po dodatnih znanjih pa je bilo iz leta v leto mo─Źnej┼ía in tako je 2017 svojemu naboru storitev dodala ┼íe profesionalno li─Źenje leto kasneje pa zaradi velikega povpra┼íevanja po drugih kozmeti─Źnih storitvah zaposlila ┼íe kozmeti─Źarko in tako svojim strankam omogo─Źila, da na enem mestu dobijo vse za nego in lepoto svojega telesa.

Odlo─Źitev se je izkazala za pravo, saj ┼ítevilnim strankam veliko pomeni prihranjen ─Źas in denar, ─Źe celostno nego telesa zaupajo salonu Lune.

Lune spletna trgovina

Vizija salona Lune pa se ni kon─Źala le pri celostnih kozmeti─Źnih storitvah, temve─Ź je Hana s pomo─Źjo partnerja Nejca ┼żelela kvalitetne kozmeti─Źne izdelke, ki jih sicer pri svojem delu uporablja tudi sama, ponuditi ┼íir┼íemu spektru strank.

Sprejela sta odlo─Źitev, da v Lune spletni trgovini ponudita izjemno kvalitetne produkte po ┼íe bolj izjemnih cenah. Njuno prepri─Źanje namre─Ź temelji na po┼ítenem in odgovornem odnosu do dela, kar se ka┼że tudi v ┼ítevilnih zadovoljnih strankah ┼íirom Slovenije.