Lune – vaša osebna zakladnica lepote

Zgodba salona Lune se pričenja v letu 2011, ko je ustanoviteljica salona, Hana Knez, spoznala, da njena strast do urejanja nohtov presega le delovanje v prostem času. Tako se je leta 2012 dokončno odločila, da se temu popolnoma posveti in svoje dosedanje znanje in izkušnje razvije v posel svojega življenja.

Vse za nego in lepoto

Kljub nazivu magistrica menedžmenta je Hana vse svoje sile usmerila v izobraževanje in izpopolnjevanje tehnik za urejanje nohtov. Do leta 2016 se je količina zadovoljnih strank iz leta v leto povečevala in čas je bil, da svoje znanje razširi na področje permamentnega podaljševanja trepalnic. Želja po dodatnih znanjih pa je bilo iz leta v leto močnejša in tako je 2017 svojemu naboru storitev dodala še profesionalno ličenje leto kasneje pa zaradi velikega povpraševanja po drugih kozmetičnih storitvah zaposlila še kozmetičarko in tako svojim strankam omogočila, da na enem mestu dobijo vse za nego in lepoto svojega telesa.

Odločitev se je izkazala za pravo, saj številnim strankam veliko pomeni prihranjen čas in denar, če celostno nego telesa zaupajo salonu Lune.

Lune spletna trgovina

Vizija salona Lune pa se ni končala le pri celostnih kozmetičnih storitvah, temveč je Hana s pomočjo partnerja Nejca želela kvalitetne kozmetične izdelke, ki jih sicer pri svojem delu uporablja tudi sama, ponuditi širšemu spektru strank.

Sprejela sta odločitev, da v Lune spletni trgovini ponudita izjemno kvalitetne produkte po še bolj izjemnih cenah. Njuno prepričanje namreč temelji na poštenem in odgovornem odnosu do dela, kar se kaže tudi v številnih zadovoljnih strankah širom Slovenije.